Élhető jövő
Mindaz a hitvallás és cselekedet, ami ma jellemez minket, jelentősen meghatározza a holnap generációjának mindennapjait. A Hevestherm tudatos megoldásokkal és felelős szemlélettel dolgozik egy szerethető és élhető jövőért.
2023. május 16.
Egy régi kedves Partnerünk, a többek között Martfűn is tevékenykedő B-Therm Hungária Kft képviselőjén keresztül kerültünk kapcsolatba a Triász Íjász Egyesülettel, akik évek óta eredményesen képviselik szűkebb régiójukat és Magyarországot a különféle megmérettetéseken. Különleges érzés egy ilyen tradicionálisan magyar sporttal, mint az íjászat kapcsolatba kerülni. Örömünkre szolgál, hogy segíthettük az egyesületet a felkészülés és a verseny szervezése során, ahol újfent eredményesen szerepeltek számos első helyet megszerezve, de emellett bőven kijutott az ezüst és bronzérmekből is a csapatnak. Gratulálunk és büszkék vagyunk rátok!
2022. november 14.
Békéscsabai Partnerünkkel – a Nyílászáró Galériával – közösen támogattuk a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány tevékenységét. Ezúttal az alapítvány által használt mentőautó gumiabroncsainak cseréjét finanszíroztuk. Örömmel nyugtázzuk amikor azt látjuk, hogy egy-egy Partnerünkben megvan az érzékenység a társadalmi szerepvállalás iránt. Tapasztalatból tudjuk, sokszor egy néhányezer forintos segítség is jelentős könnyebbséget jelenthet amellett, hogy minden ilyen támogatás egy pozitív visszajelzés ezeknek a szervezeteknek, az ott dolgozó embereknek. Elismerés a Nyílászáró Galériának!
2022. szeptember 21.
Hosszú évek megfeszített munkájának eredményeként nemrégiben ünnepélyes keretek között átadták a fogyatékossággal élő gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó szegedi Gemma Központ új épületét, mely európai uniós és állami pályázati támogatásból újulhatott meg. Boldogok vagyunk, hogy egy kicsit mi is részesei lehettünk ennek a projektnek.
2022. augusztus 11.
A Hevestherm Hevesi LSC labdarúgó csapatát az előző bajnokságban is névadószponzorként támogattuk. Az egyesület csapatai ebben az évben is jó eredményeket értek el a bajnokságokban úgy a felnőtt, mint a korosztályos versenysorozatokban. Gratulálunk a sikeres szerepléshez minden játékosnak, edzőiknek és az egyesület vezetőinek!
2022. július 20.
Fontosnak tartjuk a környezetünkben tevékenykedő szervezetek támogatását. Különösen nagy jelentősége van ennek napjainkban, amikor a fiatalabb generációk idejük egyre növekvő részét a digitális térben töltik el. Mi tudjuk milyen társaságban, közösen élményeket átélni, melyek fejlesztik személyiségünket, segítik testi és mentális egészségünk fenntartását. Tapasztaljuk, hogy egyre nehezebb ezeknek a szervezeteknek a dolga, hogy megnyerjék maguknak a fiatalokat. Úgy gondoljuk minden gazdasági szervezetnek - lehetőségeihez mérten - feladata és kötelessége segíteni ezeknek az egyesületeknek, szervezeteknek fenntartását, működését, lehetőséget biztosítva minél több embert számára a közösségi élmények megszerzésére. Ezen elvektől vezérelve társaságunk, a hevesi labdarúgókat évek óta névadószponzorként támogatja. Társasági Adó felajánlás lehetőségével élve ez évben az Egri Vízilabda Kft. volt a kedvezményezett.
2022. június 28.
A hevesi mentőállomás gyűjtést szervezett egy modern mellkaskompressziós eszköz beszerzésére. A kezdeményezéshez sok hevesi kötődésű cég és magánszemély csatlakozott. A LUCAS 3 névre hallgató eszköz jelentős előrelépés a mentőállomás életében, sok bajbajutott embertársunk életét mentheti meg, segítve a mentősök munkáját. Örülünk, hogy mi is hozzájárulhattunk a kezdeményezés sikeréhez.
2020. október 2.
Békéscsabai Partnerünkkel, a Nyílászáró Galériával közösen kötöttünk együttműködési megállapodást a BRSE röplabda szakosztályával. Most már a békéscsabai röplabdás lányok is segítenek a HEVESTHERM nyílászárók népszerűsítésében.
2020. szeptember 25.
Sok sikert kívánunk a Kispest Női Kézilabda Klub csapatának!
2019. szeptember 27.
Már hagyomány nálunk, hogy tavasszal és ősszel sütögetést szervezünk munkatársainknak. Így volt ez idén is. A múlt hétvégén sültek a csirkemell, a sertéstarja, és az erdélyi szalonna szeletek Hevesen.
2019. augusztus 26.
Dunaújvárosi partnerünkkel a Penetele Ablakkal közösen támogatjuk a magyar első osztályban szereplő Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női kézilabda csapat működését. Bízunk benne, hogy az együttműködés segítséget nyújt mind a csapat, mind a dunaújvárosi partnerünk fejlődéséhez.
2019. augusztus 14.
Már több mint 5 éve működik az NKE SE. Szívügyünknek érezzük az olyan szervezetek támogatását, melyek a mai digitalizált világban arra ösztönzik a fiatalokat, hogy minél többet mozogjanak, sportoljanak.
2019. augusztus 6.
A Fekete Laci szervezésében lebonyolított rendezvény egyik fő támogatója a Hevestherm is jelen volt. Büszkék vagyunk rá, hogy egy Hevesthermes kollégánk, Szatló Attila is részt vett a megmérettetésen.
2019. július 8.
Egy SPARTAN versenyző nem puhány. A szintidőre teljesítendő akadályversenyen, Zsolt a 14 km-es távon 2 óra 56 perc 33 mp idő alatt a 24. helyezést érte el, Zalán pedig a 2. helyezett lett a 14 km-es távon 2 óra 6 perc 12 mp időeredményével. Gratulálunk a sikeres szerepléshez! Bátorság, Kitartás, Szenvedély, - ezek a szavak illenek leginkább egy Spartanra Minőség, Megbízhatóság, Innováció. - ezek a kifejezések pedig egy Hevestherm nyílászáróra :-)
2018. szeptember 9.
A GEMMA Fejlesztő Iskola fogyatékkal élő gyermeket nevelő családoknak nyújt segítséget.
2018. szeptember 8.
A Hevestherm Kft. elkötelezett támogatója a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Tonfa Szakosztályának.
2018. szeptember 7.
Támogatunk és szurkolunk!
© 2018 Hevestherm Kft. Minden jog fentartva
3360 Heves, Egri út 18. • Telefon: +36 20 286 8888 • E-mail: info@hevestherm.hu

Adatvédelmi tájékoztató   •   Kapacitásbővítő beruházás