Hírek
2024. június 17.
Nagy örömmel és megtiszteltetéssel vettünk részt a GINOP PLUSZ (Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz) évadzáró Roadshow-ján Budapesten, a BKIK impozáns épületében. Bemutattuk a pályázat keretében beszerzésre kerülő modern gépeket és termelőeszközöket, amelyek lehetővé teszik nyílászáró gyártó üzemünk hatékonyabb működését. Külön köszönettel tartozunk a rendezvény szervezőinek a profi szervezésért és az esemény nívós megrendezéséért és mindenkinek, aki részt vett ebben az izgalmas projektben!
2024. június 11.
Elérkezett az idő, amikor a belső tereket és a végtelen külvilágot csupán egy karcsú, egyedülállóan vékony profillal rendelkező tolóajtó választja el. Otthonunk szinte összeolvad a természettel a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően. És amikor úgy döntünk, hogy privát szféránkat közvetlenül összekapcsoljuk környezetünkkel, egyszerű dolgunk van: a SmartSlide Neo tolóajtó kiemelkedő működésének és könnyű mozgathatóságának köszönhetően lágyan siklik a helyére.
2024. június 3.
A Heves Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének döntése értelmében a Hevestherm Kft, a Telekessy István területfejlesztési díj büszke tulajdonosa lett. A kitüntetés a szűkebb hazánkban, Heves Vármegyében a kiemelkedő, innovatív teljesítményt nyújtó vállalkozásoknak ítélik oda. A díj a Vármegyeháza Barkóczy termében került átadásra ünnepélyes keretek között. Köszönettel tartozunk a Hevestherm minden munkatársának, partnerének, hiszen az Ő munkájuk eredményeként válhattunk jogosulttá erre az elismerésre.
2023. augusztus 22.
Tovább bővítjük az elérhető modern ajtóbetétek kínálatát. Egy általunk már kipróbált magyar gyártó teljes termékkínálatát felvesszük repertoárunkba. A kedvező áron elérhető új paneleket tartalmazó katalógusunkat megtekintheted weboldalunkon: https://hevestherm.hu/assets/uploads/downloads/file/Bravotherm-ajtopanel-katalogus-2023.pdf Válogass és kérj ajánlatot tőlünk: https://hevestherm.hu/ajanlatkeres vagy keresd a Hevestherm Partnereit országszerte.
2023. április 28.
Korunk egyik legnagyobb kihívása az energiaválság. A növekvő költségek mellett egyre inkább tudatosul bennünk, hogy a felhasznált energia előállítása során jelentősen terheljük környezetünket, lassan visszafordíthatatlan károkat okozva. Meggyőződésünk, hogy tudatosan kell gondolkodnunk az energia kérdésében is. A lehetőségek szerint csökkentenünk kell a felhasználást és ki kell használnunk a megújuló energiák adta lehetőségeket. Hevesi telephelyünkön - pályázati forrásokat is felhasználva – egy napelemrendszer került kiépítésre és beüzemelésre. A felhasznált energia egy részét ezentúl megújuló forrásból, saját magunknak tudjuk előállítani.
2023. április 27.
„A MACO-Csoport erejét elhozzuk az utakra - a szó legszorosabb értelmében. 2022. szeptemberétől 10 hónapon keresztül egy kamionnal szeljük át Európát. A fedélzeten többek között a teljesen automatikus és elektromos INSTINCT ajtózárrendszer.” Az egyik állomás a Hevestherm hevesi telephelye volt. Örömmel láttuk vendégül a kamiont és érdeklődő Partnereinket. Kellemes napot töltöttünk együtt, sok hasznos újdonságot ismertünk meg az ajtózárakkal, vasalatrendszerekkel kapcsolatban.
2023. március 14.
Az elmúlt héten kerültek megrendezésre a 2023. évi Hevestherm Szakmai Napok. A rendezvényen bemutatásra került az új GreenSlide tolóajtó. Partnereink megismerhették az új Hevestherm Green_76 és Hevestherm Green_76 Plusz termékcsaládokat. Az új nyílászáró termékek mellett nagy érdeklődés övezte a Pergolák bemutatkozását is. A rendezvény a megszokott jó hangulatban, kellemes körülmények között zajlott. Ezúttal is köszönjük minden Partnerünknek aki jelenlétével megtisztelt bennünket.
2022. november 2.
Napjaink egyik legnagyobb értéke az energia. A legjobb, ha zöld. Hevesi telephelyünkön beüzemelésre került új elektromos töltőállomásunk, így az elektromos autóval érkező vendégeink, partnereink számára biztosítjuk az akkumulátoraik feltöltésének lehetőségét.
2022. szeptember 21.
Hosszú évek megfeszített munkájának eredményeként nemrégiben ünnepélyes keretek között átadták a fogyatékossággal élő gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó szegedi Gemma Központ új épületét, mely európai uniós és állami pályázati támogatásból újulhatott meg. Boldogok vagyunk, hogy egy kicsit mi is részesei lehettünk ennek a projektnek.
2022. szeptember 15.
Tegye energiatakarékosabbá, csendesebbé otthonát a Budapest Airport támogatásával. A Budapest Airport a reptér működéséből adódó zajterhelés zavaró hatásainak csökkentése érdekében az érintett otthonok hangszigeteléséhez támogatást nyújt, akár 100% mértékben! Használja ki a lehetőséget! Az első ütemben érintett otthonok már leadhatják jelentkezésüket. A támogatási lehetőség részleteiért keresse fel a https://zajvedelem.bud.hu/#bemutatkozas weboldalt. A megfelelő típusú új Hevestherm nyílászárókkal a csendesebb otthonhoz alacsonyabb fűtésszámlák is társulhatnak. Új nyílászáróira kérje ajánlatukat az ajanlat@hevestherm.hu e-mail címre küldött megkeresésével.
2022. augusztus 5.
A 2022-es évben is "A" minősítést kaptunk a cégek megbízhatósági versenyében. Az Opten céginformációs rendszer minősítése alapján már évek óta a legmegbízhatóbb magyar vállalkozások között tartanak bennünket számon.
2022. július 21.
Tökéletes alu-kinézetű nyílászárók, magas minőségérzet. Az alumínium boritás High-Tech megjelenése egyszerű megmunkálással párosítva. Az Aludec a porszórt alumínium takaróhéjak különösen finom, mégis pregnánsan strukturált felületét utánozza mind az optika, mind a tapintás terén. Ez az új felület - ellentétben az alumínium borítással – a külső és belső oldalon egyaránt alkalmazható. - fokozott karcállóság - könnyű tisztíthatóság - minimalizált hő felvétel - optimalizált környezetterhelés - vegyi anyagokkal szembeni ellenállóság Keresd az aludec felületeket a Hevestherm Partnereknél országszerte vagy látogass el a https://hevestherm.hu/woodec-aludec weboldalunkra.
2022. július 14.
Bámulatos fa kinézetű nyílászárók, egyedülálló tapintás, a műanyag nyílászárók minden előnyével kombinálva: ezt nyújtja az új, már elérhető, lenyűgöző woodec felület. Gyönyörködjön a fára megtévesztésig emlékeztető struktúra és színek látványában, tapasztalja meg az érintés természetes élményét. - fokozott karcállóság - könnyű tisztíthatóság - optimalizált környezetterhelés - vegyi anyagokkal szembeni ellenállóság Keresse a woodec felületeket a Hevestherm Partnereknél országszerte vagy látogasson el a https://hevestherm.hu/woodec-aludec weboldalunkra.
2022. július 7.
Nem régiben munkatársaink részére szerveztünk egy erdei kirándulást a Pilisben. A közel 14 km-es gyalogtúra jó alkalom volt, hogy egy napot együtt töltsünk a megszokott kereteken kívül. A jelentős emelkedőkkel megspékelt útvonal teljesítése próbára tette kitartásunkat, de mindenki feljutott a csúcsra. A Prédikálószék-kilátóból elénk táruló panoráma, a zöld hegyek között kanyargó Duna látványa örök élmény marad. Rövid pihenőt követően indultunk vissza. A fittebbek hamarabb, míg a kevésbé sportosak később, de végül mindenki épségben célba ért. A jól megérdemelt ebédet Pilisszentlászlón, a Kis Rigó étteremben már együtt fogyasztottuk el. Kellemes fáradtsággal a lábainkban, de feltöltődve utaztunk haza. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett.
2022. június 30.
Egy újabb elismerés, mely a Hevestherm megbízhatóságát tanúsítja
2022. június 27.
A hétvégén meghívtuk Partnereinket egy kis balatoni hajókirándulásra. Reggel szeles idő és a hullámzó Balaton fogadott bennünket Siófoknál. Ettől függetlenül jó hangulatban hajóztunk ki. Az északi part közelében már vágytunk egy kis felfrissülésre, a bátrabbak meg is mártóztak. Balatonfürednél kikötöttünk egy finom ebéd erejéig, majd egy kis séta után újra hajóra szálltunk és visszahajóztunk a siófoki kikötőbe. Kellemes napot töltöttünk együtt. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett!
2021. december 15.
A mai napon megtörtént a fődíj kisorsolása. A nyertes hamarosan 1 millió Forint boldog tulajdonosa lesz. Az érvényes regisztrációk közül véletlenszerűen került kisorsolásra a nyertes. A szerencse Olasz Norbertnek kedvezett, aki Gyenesdiás településen a Profil-Ablak-Soós Kft.-nél vásárolta meg új Hevestherm nyílászáróit. Gratulálunk nyertesünknek, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot! Boldogok vagyunk, hogy az elmúlt hónapokban ilyen sokan vettettek részt és regisztráltatok nyereményjátékunkban. Különleges élmény volt megtapasztalni a nyertesek kiértesítése során azt az izgatottságot, örömöt, melyet átéltek. Köszönjük minden játékosunknak a részvételt és kívánunk nekik Békés Boldog Karácsonyt a közelgő ünnepek alkalmából.
2021. december 2.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Hevestherm 20 éves Jubileumi nyereményjátéka. Megtörtént a harmadik szakasz lezárása, melynek során a regisztrált játékosok között kisorsolásra került az újabb 100.000.- Ft összegű nyeremény. Az érvényes regisztrációk közül véletlenszerűen került kisorsolásra a nyertes. A szerencse ezúttal Szűts Zoltánnénak kedvezett, aki Székesfehérvár településen az Alien Concept Kft.-nél vásárolta meg új Hevestherm nyílászáróit. Gratulálunk nyertesünknek, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot! Gyorsan elrepült ez a pár hónap, amíg a nyereményjátékunk tartott. Már csak egy állomás, az 1 millió forintos fődíj kisorsolása van hátra, melyre 2021. december 15-én kerül sor.
2021. október 13.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Hevestherm 20 éves Jubileumi nyereményjátéka. 2021. október 4-én megtörtént a második szakasz lezárása, melynek során a regisztrált játékosok között kisorsolásra került az újabb 100 000 Ft összegű nyeremény. Az érvényes regisztrációk közül véletlenszerűen került kisorsolásra a nyertes. A szerencse ezúttal Alics Szilviának kedvezett, aki Dunaújváros településen a Pentele Ablak Kft.-nél vásárolta meg új Hevestherm nyílászáróit. Gratulálunk nyertesünknek, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot! A következő sorsolás 2021. 11. 30-án lesz.
2021. augusztus 17.
Mérföldkőhöz érkezett a Hevestherm 20 éves Jubileumi nyereményjátéka. A mai napon megtörtént az első szakasz lezárása, melynek során a regisztrált játékosok között kisorsolásra került az első 100.000.- Ft összegű nyeremény. Az érvényes regisztrációk közül véletlenszerűen került kisorsolásra a nyertes. A szerencse ezúttal Nagy Szilárdnak kedvezett, aki Békéscsaba településen a Nyílászáró Galéria partnerünknél vásárolta meg új Hevestherm nyílászáróit. Gratulálunk nyertesünknek, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot! A következő sorsolás 2021. 10. 04-én lesz.
2021. július 27.
A Hevestherm továbbra is a legmegbízhatóbb magyar cégek közé tartozik, az elmúlt időszak nehézségei ellenére megőriztük stabilitásunkat. Ezt erősíti meg az üzleti piac meghatározó szakértőjétől, az Opten céginformációs rendszertől kapott oklevél. A 2021. évben is 'A' minősítést kaptunk.
2021. július 15.
Építkezel? Felújítasz? Jól jönne egy kis plusz forrás? Nyereményjátékunkkal akár 1.000.000.- Ft-tal bővítheted a felújításra, építkezésre fordítható keretedet. Mit kell tenned? Vásárolj legalább 200.000.- Ft értékben Hevestherm nyílászárót, vagy árnyékolástechnikai terméket Partnereinknél. Regisztrálj a www.hevestherm.hu/nyeremenyjatek oldalon az értékesítőtől kapott kóddal és már részt is veszel a sorsoláson. További részletekért keresd a Hevestherm Partnereket, vagy látogass el a következő weboldalunkra: https://hevestherm.hu/nyeremenyjatek
2021. május 7.
Elindult a Hevestherm felújítástámogatási információs oldala! Az oldal segítségével nem csak választ kaphatsz a felújítási programhoz kapcsolódó kérdéseidre, de egy kalkulátor segítségével akár a támogatás várható összegét is könnyedén kiszámíthatod. Keresd a Hevestherm weboldalán az OTTHONFELÚJÍTÁS menüpont alatt.
2020. szeptember 18.
Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy cégünk újra megkapta az Excellent SME Tanúsítványt, és így dokumentáltan is Magyarország legmegbízhatóbb cégei közé tartozik. Ez a tanúsítvány egy cég gazdasági erejének, megbízhatóságának mérlegelését követően kerül kiállításra. Mi a Hevesthermnél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a megbízhatóságra és ez nem csak gazdasági vonalon tekintjük prioritásnak. Hevestherm - a megbízható nyílászáró márka!
2020. május 12.
A nemrégiben bevezetett Hevestherm SmartSlide tolóajtóinak sikere továbbra is töretlen. Az év első harmadában csaknem annyi SmartSlide toló-szerkezetet gyártottunk mint a 2019-es évben összesen. Nem véletlen a népszerűség. A nagy üvegfelületek a korszerű otthonok sajátjai. Egy SmartSlide toló ajtó a lenyűgöző látvány mellett, innovatív zárrendszere révén könnyed használatot, kiemelkedő víz-, légzárást és hőszigetelést biztosít. Ez tette a modern otthonok legkedveltebb nyílászárójává. Mindezt kedvező áron érheted el. Te is nagy méretű üvegfelületeket szeretnél otthonodba? Keresd a Hevestherm SmartSlide tolóajtóit. http://www.hevestherm.hu/smartslide
2020. április 24.
A koronavírus járvány egyik pillanatról a másikra megváltoztatta környezetünket. Ha nem is a félelem, de egyfajta visszafogottság, tartózkodás jellemzi az embereket. Ez rányomja bélyegét mindennapjainkra, akár munkáról, akár a magánéletről legyen szó. Vannak szakmák melyek művelői bezárkózhatnak és egy kvázi biztonságos környezetből tudják elvégezni feladataikat. Mi, - mint ablakgyártó vállalat - nem vagyunk ilyen "szerencsés" helyzetben, de igyekszünk minimálisra szorítani a külső érintkezések számát. Nem fogadunk telephelyeinken látogatókat, a bejövő szállítmányok fogadását, lerakodását igyekszünk gyorsan a szállítóval történő érintkezés nélkül bonyolítani. A szájmaszkok, fertőtlenítőszerek kötelező használatával, a belépés szabályainak szigorításával és a WHO ajánlásait betartva védekezünk, védjük magunkat, munkatársainkat, családjainkat, embertársainkat. Dolgozunk, mert attól, hogy járvány van mi nem dőlhetünk hátra. Mert felelősek vagyunk munkatársainkért, akik ezekben a napokban is kitartóan és precízen végzik feladataikat. Mert felelősek vagyunk Kereskedő Partnereinkért, akik nem tudnak bezárkózni, hiszen tevékenységük egyik fontos része a kapcsolattartás. Szakértelmük mellett, ez munkájuk eredményének záloga. Tisztelet a mi hőseinknek! #együttkönnyebb #vigyázzunkegymásra
2020. március 26.
A WHO által világjárvánnyá nyilvánított koronavírus (COVID-19) hatásai bennünket is érintenek. Társaságunknál olyan intézkedések kerültek bevezetésre, melyek munkatársaink védelmét, egészségük megóvását szolgálják. Úgy gondoljuk, minden lehetséges eszközt használnunk kell, mely segít a fertőzés megelőzésében, terjedésének lassításában. Bár tudjuk, hogy ezek nem nyújtanak 100%-os védelmet, használatukkal jelentősen lehet csökkenteni a fertőzöttek számát, lassítani a járvány terjedését. Kérünk benneteket, ti is tartsátok be a WHO utasításait, akár a munkahelyeiteken, akár otthoni környezetetekben. -moss gyakran kezet -használj kézfertőtlenítőt -hordj szájmaszkot -kerüld a tömeget és a fizikai kontaktust más személyekkel Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!
2020. február 28.
Ez évben is megtartottuk hagyományainkhoz híven a Hevestherm partnernapokat, melyre az egész ország területéről érkeztek partnereink. Az aluplast, az Adeco, az ÉMI, a Becker és a Hevestherm munkatársai által tartott színvonalas előadások során partnereink megismerhették az aktuális trendeket, újdonságokat, fejlesztéseket.
2020. január 28.
A 2019-es év méltó lezárása volt a decemberben megtartott év végi rendezvényünk, melynek a Hotel Eger & Park adott otthont. A finom ételek és italok mellett sztár fellépőnk, Molnár Ferenc Caramel gondoskodott a jó hangulatról.
2019. október 4.
A SmartSlide tolóajtó egy új termék a Hevestherm kínálatában. Napjaink korszerű nyílászáróinak minden pozitív tulajdonságát ötvözi. Az egyre népszerűbb tolószerkezetek legújabb generációja, melyet a nagy üvegfelületek mellett a könnyed működtetés és a modern dizájn jellemez. Építkezel? Felújítasz? Ha nyílászáróra van szükséged meg kell nézned a SmartSlide tolóajtókat is, mielőtt döntesz! További információk: http://hevestherm.hu/smartslide
2019. július 8.
Napjaink gazdasági környezetében töretlenül szárnyal az ingatlanpiac. Miért ne élveznéd az egyszerű befektetés – betéti kamatokat messze meghaladó – hasznát?
2019. július 1.
Nagy hangsúlyt helyezünk nyílászáróink minőségi színvonalának fenntartására. A megfelelő minőségű alapanyagok felhasználása és a gyártástechnológiai folyamatok folyamatos felügyelete ennek egyik záloga, melyet az ellenőrzött magyar termék felirattal ellátott MEO címke is igazol.
2019. április 8.
A Hevestherm újra az 'A' minősítésű cégek között
2019. március 26.
Immáron büszkén állíthatjuk, hogy hagyományt teremtünk, hiszen második alkalommal került megrendezésre a házi Hevestherm Squash bajnokságunk.
2019. február 22.
Rohamosan változó világunkban nagyon fontos, hogy naprakészek legyünk. Ezért szervezünk évről-évre különféle képzéseket Partnereinknek, hogy a legmagasabb szinten tudják vásárlóikat kiszolgálni.
2019. január 25.
Már második alkalommal kaptuk meg ezt az elismerést, ami egy nagyon jó visszaigazolása munkánknak, mely egyben motivációt is jelent. Ez a díj azt is mutatja, hogy folyamatosan tudunk magas szinten teljesíteni és erre büszkék is lehetünk.
2018. szeptember 9.
Büszkék vagyunk rá, hogy idén vállalatunkat a legelőkelőbb „A” minősítésben részesítette.
2018. szeptember 8.
Örömmel számolhatunk be róla, hogy idén először a Hevestherm is elnyerte a rangos elismerést.
2018. szeptember 7.
Cégünk megkapta az Excellent SME Tanúsítványt!
2018. szeptember 6.
Hasznos, erős és megbízható kollégával bővült csapatunk.
© 2018 Hevestherm Kft. Minden jog fentartva
3360 Heves, Egri út 18. • Telefon: +36 20 286 8888 • E-mail: info@hevestherm.hu

Adatvédelmi tájékoztató   •   Kapacitásbővítő beruházás