Hírek
2021. december 15.
A mai napon megtörtént a fődíj kisorsolása. A nyertes hamarosan 1 millió Forint boldog tulajdonosa lesz. Az érvényes regisztrációk közül véletlenszerűen került kisorsolásra a nyertes. A szerencse Olasz Norbertnek kedvezett, aki Gyenesdiás településen a Profil-Ablak-Soós Kft.-nél vásárolta meg új Hevestherm nyílászáróit. Gratulálunk nyertesünknek, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot! Boldogok vagyunk, hogy az elmúlt hónapokban ilyen sokan vettettek részt és regisztráltatok nyereményjátékunkban. Különleges élmény volt megtapasztalni a nyertesek kiértesítése során azt az izgatottságot, örömöt, melyet átéltek. Köszönjük minden játékosunknak a részvételt és kívánunk nekik Békés Boldog Karácsonyt a közelgő ünnepek alkalmából.
2021. december 2.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Hevestherm 20 éves Jubileumi nyereményjátéka. Megtörtént a harmadik szakasz lezárása, melynek során a regisztrált játékosok között kisorsolásra került az újabb 100.000.- Ft összegű nyeremény. Az érvényes regisztrációk közül véletlenszerűen került kisorsolásra a nyertes. A szerencse ezúttal Szűts Zoltánnénak kedvezett, aki Székesfehérvár településen az Alien Concept Kft.-nél vásárolta meg új Hevestherm nyílászáróit. Gratulálunk nyertesünknek, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot! Gyorsan elrepült ez a pár hónap, amíg a nyereményjátékunk tartott. Már csak egy állomás, az 1 millió forintos fődíj kisorsolása van hátra, melyre 2021. december 15-én kerül sor.
2021. október 13.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Hevestherm 20 éves Jubileumi nyereményjátéka. 2021. október 4-én megtörtént a második szakasz lezárása, melynek során a regisztrált játékosok között kisorsolásra került az újabb 100 000 Ft összegű nyeremény. Az érvényes regisztrációk közül véletlenszerűen került kisorsolásra a nyertes. A szerencse ezúttal Alics Szilviának kedvezett, aki Dunaújváros településen a Pentele Ablak Kft.-nél vásárolta meg új Hevestherm nyílászáróit. Gratulálunk nyertesünknek, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot! A következő sorsolás 2021. 11. 30-án lesz.
2021. augusztus 17.
Mérföldkőhöz érkezett a Hevestherm 20 éves Jubileumi nyereményjátéka. A mai napon megtörtént az első szakasz lezárása, melynek során a regisztrált játékosok között kisorsolásra került az első 100.000.- Ft összegű nyeremény. Az érvényes regisztrációk közül véletlenszerűen került kisorsolásra a nyertes. A szerencse ezúttal Nagy Szilárdnak kedvezett, aki Békéscsaba településen a Nyílászáró Galéria partnerünknél vásárolta meg új Hevestherm nyílászáróit. Gratulálunk nyertesünknek, hamarosan felvesszük vele a kapcsolatot! A következő sorsolás 2021. 10. 04-én lesz.
2021. július 27.
A Hevestherm továbbra is a legmegbízhatóbb magyar cégek közé tartozik, az elmúlt időszak nehézségei ellenére megőriztük stabilitásunkat. Ezt erősíti meg az üzleti piac meghatározó szakértőjétől, az Opten céginformációs rendszertől kapott oklevél. A 2021. évben is 'A' minősítést kaptunk.
2021. július 15.
Építkezel? Felújítasz? Jól jönne egy kis plusz forrás? Nyereményjátékunkkal akár 1.000.000.- Ft-tal bővítheted a felújításra, építkezésre fordítható keretedet. Mit kell tenned? Vásárolj legalább 200.000.- Ft értékben Hevestherm nyílászárót, vagy árnyékolástechnikai terméket Partnereinknél. Regisztrálj a www.hevestherm.hu/nyeremenyjatek oldalon az értékesítőtől kapott kóddal és már részt is veszel a sorsoláson. További részletekért keresd a Hevestherm Partnereket, vagy látogass el a következő weboldalunkra: https://hevestherm.hu/nyeremenyjatek
2021. május 7.
Elindult a Hevestherm felújítástámogatási információs oldala! Az oldal segítségével nem csak választ kaphatsz a felújítási programhoz kapcsolódó kérdéseidre, de egy kalkulátor segítségével akár a támogatás várható összegét is könnyedén kiszámíthatod. Keresd a Hevestherm weboldalán az OTTHONFELÚJÍTÁS menüpont alatt.
2020. szeptember 18.
Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy cégünk újra megkapta az Excellent SME Tanúsítványt, és így dokumentáltan is Magyarország legmegbízhatóbb cégei közé tartozik. Ez a tanúsítvány egy cég gazdasági erejének, megbízhatóságának mérlegelését követően kerül kiállításra. Mi a Hevesthermnél mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a megbízhatóságra és ez nem csak gazdasági vonalon tekintjük prioritásnak. Hevestherm - a megbízható nyílászáró márka!
2020. május 12.
A nemrégiben bevezetett Hevestherm SmartSlide tolóajtóinak sikere továbbra is töretlen. Az év első harmadában csaknem annyi SmartSlide toló-szerkezetet gyártottunk mint a 2019-es évben összesen. Nem véletlen a népszerűség. A nagy üvegfelületek a korszerű otthonok sajátjai. Egy SmartSlide toló ajtó a lenyűgöző látvány mellett, innovatív zárrendszere révén könnyed használatot, kiemelkedő víz-, légzárást és hőszigetelést biztosít. Ez tette a modern otthonok legkedveltebb nyílászárójává. Mindezt kedvező áron érheted el. Te is nagy méretű üvegfelületeket szeretnél otthonodba? Keresd a Hevestherm SmartSlide tolóajtóit. http://www.hevestherm.hu/smartslide
2020. április 24.
A koronavírus járvány egyik pillanatról a másikra megváltoztatta környezetünket. Ha nem is a félelem, de egyfajta visszafogottság, tartózkodás jellemzi az embereket. Ez rányomja bélyegét mindennapjainkra, akár munkáról, akár a magánéletről legyen szó. Vannak szakmák melyek művelői bezárkózhatnak és egy kvázi biztonságos környezetből tudják elvégezni feladataikat. Mi, - mint ablakgyártó vállalat - nem vagyunk ilyen "szerencsés" helyzetben, de igyekszünk minimálisra szorítani a külső érintkezések számát. Nem fogadunk telephelyeinken látogatókat, a bejövő szállítmányok fogadását, lerakodását igyekszünk gyorsan a szállítóval történő érintkezés nélkül bonyolítani. A szájmaszkok, fertőtlenítőszerek kötelező használatával, a belépés szabályainak szigorításával és a WHO ajánlásait betartva védekezünk, védjük magunkat, munkatársainkat, családjainkat, embertársainkat. Dolgozunk, mert attól, hogy járvány van mi nem dőlhetünk hátra. Mert felelősek vagyunk munkatársainkért, akik ezekben a napokban is kitartóan és precízen végzik feladataikat. Mert felelősek vagyunk Kereskedő Partnereinkért, akik nem tudnak bezárkózni, hiszen tevékenységük egyik fontos része a kapcsolattartás. Szakértelmük mellett, ez munkájuk eredményének záloga. Tisztelet a mi hőseinknek! #együttkönnyebb #vigyázzunkegymásra
2020. március 26.
A WHO által világjárvánnyá nyilvánított koronavírus (COVID-19) hatásai bennünket is érintenek. Társaságunknál olyan intézkedések kerültek bevezetésre, melyek munkatársaink védelmét, egészségük megóvását szolgálják. Úgy gondoljuk, minden lehetséges eszközt használnunk kell, mely segít a fertőzés megelőzésében, terjedésének lassításában. Bár tudjuk, hogy ezek nem nyújtanak 100%-os védelmet, használatukkal jelentősen lehet csökkenteni a fertőzöttek számát, lassítani a járvány terjedését. Kérünk benneteket, ti is tartsátok be a WHO utasításait, akár a munkahelyeiteken, akár otthoni környezetetekben. -moss gyakran kezet -használj kézfertőtlenítőt -hordj szájmaszkot -kerüld a tömeget és a fizikai kontaktust más személyekkel Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!
2020. február 28.
Ez évben is megtartottuk hagyományainkhoz híven a Hevestherm partnernapokat, melyre az egész ország területéről érkeztek partnereink. Az aluplast, az Adeco, az ÉMI, a Becker és a Hevestherm munkatársai által tartott színvonalas előadások során partnereink megismerhették az aktuális trendeket, újdonságokat, fejlesztéseket.
2020. január 28.
A 2019-es év méltó lezárása volt a decemberben megtartott év végi rendezvényünk, melynek a Hotel Eger & Park adott otthont. A finom ételek és italok mellett sztár fellépőnk, Molnár Ferenc Caramel gondoskodott a jó hangulatról.
2019. október 4.
A SmartSlide tolóajtó egy új termék a Hevestherm kínálatában. Napjaink korszerű nyílászáróinak minden pozitív tulajdonságát ötvözi. Az egyre népszerűbb tolószerkezetek legújabb generációja, melyet a nagy üvegfelületek mellett a könnyed működtetés és a modern dizájn jellemez. Építkezel? Felújítasz? Ha nyílászáróra van szükséged meg kell nézned a SmartSlide tolóajtókat is, mielőtt döntesz! További információk: http://hevestherm.hu/smartslide
2019. július 8.
Napjaink gazdasági környezetében töretlenül szárnyal az ingatlanpiac. Miért ne élveznéd az egyszerű befektetés – betéti kamatokat messze meghaladó – hasznát?
2019. július 1.
Nagy hangsúlyt helyezünk nyílászáróink minőségi színvonalának fenntartására. A megfelelő minőségű alapanyagok felhasználása és a gyártástechnológiai folyamatok folyamatos felügyelete ennek egyik záloga, melyet az ellenőrzött magyar termék felirattal ellátott MEO címke is igazol.
2019. április 8.
A Hevestherm újra az 'A' minősítésű cégek között
2019. március 26.
Immáron büszkén állíthatjuk, hogy hagyományt teremtünk, hiszen második alkalommal került megrendezésre a házi Hevestherm Squash bajnokságunk.
2019. február 22.
Rohamosan változó világunkban nagyon fontos, hogy naprakészek legyünk. Ezért szervezünk évről-évre különféle képzéseket Partnereinknek, hogy a legmagasabb szinten tudják vásárlóikat kiszolgálni.
2019. január 25.
Már második alkalommal kaptuk meg ezt az elismerést, ami egy nagyon jó visszaigazolása munkánknak, mely egyben motivációt is jelent. Ez a díj azt is mutatja, hogy folyamatosan tudunk magas szinten teljesíteni és erre büszkék is lehetünk.
2018. szeptember 9.
Büszkék vagyunk rá, hogy idén vállalatunkat a legelőkelőbb „A” minősítésben részesítette.
2018. szeptember 8.
Örömmel számolhatunk be róla, hogy idén először a Hevestherm is elnyerte a rangos elismerést.
2018. szeptember 7.
Cégünk megkapta az Excellent SME Tanúsítványt!
2018. szeptember 6.
Hasznos, erős és megbízható kollégával bővült csapatunk.
© 2018 Hevestherm Kft. Minden jog fentartva
3360 Heves, Egri út 18. • Telefon: +36 20 286 8888 • E-mail: info@hevestherm.hu

Adatvédelmi tájékoztató   •   Kapacitásbővítő beruházás